Keresés

Jessica Drake Fleshlight punci

A FLESHLIGHT Girls sorozat újabb tagjának Jessica Drake állt modellt. Mint megszokhattuk, a sorozat pornódívák élethű punci és popsi másolataiból készítenek professzionális férfi maszturbátorokat.

A FLESHLIGHT egyedülálló GIRLS sorozatának egy tagja. Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva, Jessica Drake ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült, változatos belső kialakítással. Natúr színben.

A FLESHLIGHT-ról

A Fleshlight kényezőtek az USA-ból indultak világhódító útjukra. Jellemzőjük a kemény zseblámpára emlékeztető tok, és a maximálisan bőrszerű, puha, élethű érzést biztosító belső. A cél az volt, hogy olyan kényeztetőt készítsenek, amely maximálisan kielégíti a férfiak igényeit önkielégítés közben.

Az első kényeztetőjüket a kilencvenes években dobták a piacra, ami rögtön hatalmas siker lett. Azóta számtalan különféle változat látott napvilágot. Léteznek az orál szexet, vagy az anális örömöket utánzó modellek is. Az egyik leghíresebb és legsikeresebb sorozatuk a Fleshlight Girls kollekció, amelyek híres pornócsillagok nemi szervét mintázza. Jelenleg közel harminc pornós hölgy puncijáról készült másolat kapaható webáruházunkban. A legújabb fejlesztésük pedig az, hogy ezek a kényeztetők nem csak külsőre térnek le egymástól, hanem minden modell egyedi belső struktúrát kapott, így nem csak a megjelenésük az érzet és az élmény is különböző.