Keresés

Galaxia dildó termékteszt

A Vibrátor Infó jóvoltából kipróbálhattam egy új szexjátékszert, a Galaxia Dildót.

A Galaxia dildó egy igazán egyszerű és olcsó szexuális segédeszköz. Zselés anyagból készül, hajlított formájú két végű dildó. Mindkét vége használható, akár vaginális akár anális kényeztetésre vágyunk. A csomagolás az alacsonyabb árfekvésű szexjátékszernél megszokott megszokott átlátszó műanyag doboz.

Galaxia dildó piros

A dildó maga kb 19cm hosszú, az egyik végén 2,5cm a vékonyabb végén pedig kb 1,7cm vastag. Egyedi igény szerint dönthetünk róla melyik végét használjuk. A dildó maga elég hajlékony, így szinte bármilyen pózban kényelmesen használható. A végein stimuláló bordák találhatóak, melyek kellemesen izgatnak, akár a csiklót simogatjuk vele akár ha becsúsztatjuk.

Nem nagy méretű dildóról van szó, de hajlított kialakításának, és a bordás végének köszönhetően tökéletesen alkalmas a g-pont izgatására. A keskenyebb vége ideális lehet az anál szexel ismerkedő kezdők számára. Ez a vörös, áttetsző zselés anyagból készült dildó minden irányban hajlékony, így egyszerűen minden pozitúrában kiválóan megállja a helyét.

A Galaxia egy tényleg nagyon egyszerű játékszer. De ugyanakkor több célúan felhasználható, olcsó és a kezdőknek is ideális választás lehet. Egyszerű használat, könnyű tisztán tartás, és kádban, zuhany alatt is használható. Ajánlom a kezdőknek, és azoknak akik csak most kacérkodnak a gondolattal, hogy beruháznak egy hasonló játékszerre. Olcsó és praktikus.

Az egyszerűsége és az olcsó ára miatt nálam egy 4-est kap.