Keresés

Érzékek Birodalma - Erotikus társasjáték pároknak

Szeretnétek feldobni a forró nyári esték hangulatát egy kis játékkal? Kalandra fel, hisz már kapható itthon az Érzékek Birodalma társasjáték pároknak!

Mostantól elérhető a világszerte évek óta töretlen sikert arató exkluzív, erotikus páros játék! Az Érzékek birodalma mind az 5 érzékre hat, mert egyesíti és megmozgatja mindazt, ami egy bizsergető kapcsolat alkotórésze: a gyengédséget, az izgalmat, a megértést, a szenvedélyt és a humort. A játék az összes érzéket igénybe veszi és izgatja. Az Érzékek birodalma egy érzésekkel teli erotikus utazásra viszi el Titeket. Egy olyan izgató előjáték, amit pároddal együtt fedezhetsz fel, s amiről korábban még álmodni sem mertetek.

A játék menete: gyűjts össze annyi kupont, amennyit csak tud! Ahhoz, hogy egy kupont elnyerjen, különféle párbajban kell kedvesével szembeszállnia és feladatokat kell leküzdenie. Ugyanúgy fogja élvezni a játékot, mint a játék végén az erotikus kuponok beváltását. Készülj fel egy feledhetetlen, izgalmas élményre az Érzékek birodalmával! Csak felnőtteknek és 2 játékos részére.

Érzékek Birodalma – a vágyak játéka!