Keresés

Diablo potencianövelő - Olvasói teszt

A felségemmel hosszú hétvégére készültünk. Csak mi kettecsként, gyerkőcök nélkül. Kis falusi nyaraló, csend nyugalom. Se TV, de még igazából térerő sincs. Igazi lazulós hétvégét terveztünk. Előtte meglepetésként rendeltem egy új játékszert a páromnak, és mivel nem értem el 12.000 Ft-ot, azaz az ingyenes szállítási határt, gondoltam kiegészítem még valamivel. 40 éves vagyok, a potenciámmal sosem volt eddig semmi gond, (így ilyen készítményeket sem használtam) de úgy voltam vele, hogy ez a hétvége megérhet egy próbát. Kb 2.000 Ft hiányzott az ingyenes szállításhoz, így az olcsóbb és kis kiszerelésű készítmények között néztem szét.

Végül a Diablo étrendkiegészítőnél döntöttem. 2 kapszula kb 2.500 Ft. A leírásban azt olvastam, hogy segíthet javítani a férfi potenciát, lerövidítheti az aktusok közötti újraregenerálódási időt. Ezen felül segíthet az idegrendszer kimerültségének és fáradtságának csökkentésében, ezáltal fokozhatja a teljesítőképességet. Ez pont jó lehet erre a hétvégére.

Mivel más hasonló termékkel kapcsolatban tapasztalatom nincs, így összehasonlítási alapom sincs. Csak azt tudom leírni amit a potencianövelő kapszula bevétele után tapasztaltam. Mivel kizárólag gyógynövényekből összeállított készítményről van szó, nem vártam tőle pornósokat megszégyenítő hakell-hanem hosszú órákig tartó erekciót. Nem vártam tőle, és igazából a célom sem ez volt vele.

A kapszula bevétele után kb. fél órával az arcom égni kezdett. Valószínűleg a vérnyomásom emelkedhetett meg. (Magas vérnyomás, szív és érrendszeri betegségek esetén nem ajánlják az alkalmazását.) De ezen kívül semmi egyéb kellemetlen hatást nem éreztem. Bár az igazat megvallva az előnyeivel sem nagyon szembesültem. Nem éreztem hogy keményebb erekcióm lett volna, vagy hogy tovább tartott volna. Talán a regenerálódás szakasz az rövidebb lett.

Valószínűleg nem mindenki reagál egyformán ezekre a készítményekre. Én személy szerint nem sok extra hatását éreztem. 🙁 A hétvégénk ettől függetlenül nagyon jól sikerült. kipihentük magunkat, és sokat szexeltünk. Lehet hogy a Diablonak is volt ebben némi szerepe, de nagy varázslat nem történt