Keresés

Cuki Emojibator vibrátorok

Az "emoji"-k ihlette vibrátor sorozat.

Cuki, vicces vibrátor, amely tökéletesen ideális a csikló izgatásra, vagy kezdő hüvelyi vibrátorként.

Ha szeretnél egy vibrit, de a hagyományos formák nem jönnek be, ezek a vicces formájú kényeztetők tuti elnyerik a tetszésedet!

Az Emojibator tökéletes rejtőző mester! Akkor sem kelt feltűnést, ha véletlenül kint felejted a polcon. Kompakt méretének köszönhetően ideális választás lehet kezdők számára is, és akár zsebben is kényelmesen elfér.

Kiváló minőségű, orvosi szilikonból készül, így az érzékeny bőrűek és az allergiára hajlamosak is biztonsággal használhatják. Vízálló kialakításának köszönhetően pedig a zuhany alatt, vagy a kárban is bevethető

Ahhoz, hogy a vibrátorodban sok örömed leegyen, erre mindenképpen figyelj oda:

Minden használat előtt és után alaposan tisztítsd meg gyümölcsödet. A vibrátor teljesen vízálló, így a tisztítás is rendkívül egyszerű. Csupán arra kell ügyelned, hogy az elemtartó rész megfelelően illeszkedjen és a tömítő gyűrű a helyén legyen.

Kímélő szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni. Esetleg használhatsz Speciális tisztítószert is, amely segítségével 100% kórokozó mentes tarthatod a kedvencedet.

FIGYELEM: A vibrátor orvosi minőségű szilikonból készül, így síkosításra kizárólag vízbázisú síkosítót használj!

Tulajdonságok

  • modern, dizájn, vicces forma
  • padlizsán, banán, chili vagy uborka alak
  • orvosi minőségű bőrbarát anyag
  • szolid méret
  • 10 rezgésmód
  • vízálló - könnyen tisztítható