Keresés

COSMOPOLITAN kényeztetők Cosmo csajoknak!

Ha valaki, akkor a COSMOPOLITAN tudja mi kell a csajoknak! 🙂 A világ legismertebb női magazinja kifejezetten a nőket érdeklő témákkal foglalkozik, mint például a kapcsolatok, egészség, divat , szépségápolás. karrier, hírességek és nem utolsó sorban a szerelem, szex és a szexuális játékszerek! Számtalan cikket jelentettek már meg a szexuális segédeszközökről, vibrátorokról, azok használatáról, és egyes modellekről még tesztet is olvashatunk a “Cosmo” oldalain.

Most a COSMOPOLITAN saját márkás kényeztetői szeretnénk neked bemutatni, most már Magyarországon is kaphatóak.

Mint ahogy a világ legnagyobb példányszámban megjelenő női magazinjától elvárható, nem adja a nevét bármilyen termékhez! A COSMOPOLITAN vibrátorok magas minőségű, prémium kategóriás szexjátékszerek, melyek szinte a teljes női kényeztető palettát lefedik. Akkumulátoros, vízálló vibrátorok, masszírozók, csiklóvibrátorok, és G-pontvibrátorok.

COSMOPOLITAN saját márkás kényeztetői

Ezen kívül teljesen egyedi funkciókkal is találkozhatunk, mint például a melegítős Cosmopolitan Bewitched Rabbit csiklóizgatós vibrátor amely gombnyomásra, kellemes hőmérsékletűre melegszik fel, vagy a Cosmopolitan Violet rúdvibrátor, amely sterilizáló tokkal rendelkezik, így nem csak a tárolása megoldott, hanem a készülék fertőtlenítése is. A kényeztetőt langyos vízzel átöblítve, megszárítva, egyszerűen csak a tokba kell helyezni. Feleslegesen nem kell plusz mesterséges alapanyagokat tartalmazó készítményeket használni a készülék fertőtlenítésre, ezzel a környezetet is védhetjük és megóvhatjuk magunkat a plusz költségektől is.

Cosmopolitan Violet vibrátor

Természetesen az sorozat összes darabjára jellemző, hogy bőrbarát, orvosi minőségű szilikonból készülnek, és a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Megjelenésük letisztult, divaldos csajos színekben, kialakulásuk pedig maximálisan ergonomikus. Mindegyik vibrátor akkumulátorral van ellátva, amely egyszerűen újratölthető a mellékelt USB töltőkábel segítségével.

Az Erotika.Shop webáruház az összes COSMOPOLITAN vibrátorra egy év garanciát vállal, és ingyenesen szállítja háthoz!