Keresés

Adrien Lastic - Smart Dream vibrotojás

A vibrációs tojások, és a titkos női kényeztetők kifejezetten kedvelt szexjátékszerek. Talán nem véletlen hogy szinte minden hónapra jut egy egy ilyen huncut újdonság. Most az Adrien Lastic távvezérlésű vibrációs tojását szeretnénk neked bemutatni.

Ez a titkos kényeztető hasonló mint az eddig az oldalunkon bemutatott vibrotojások, viszont egy valamiben az összestől különbözik! Ez a távirányítós vibrotojás, amely nem csak belső (hüvelyi) örömszerző, hanem rendelkezi kegy csiklóizgató farkincával is. Ezzel a titkos kényeztetővel bárhol bármikor felforrósíthatod a hangulatot. Akár séta közben, moziban, vagy szórakozóhelyen. A rádiós távirányítóval a zsebedben, (vagy a partnered zsebében) számtalan izgalmas élményben lehet részed. Csak a fantáziád és a merészséged szabhat határt!

A vibrotojások alapvető hiányossága, hogy a hüvelybe csúsztatva kizárólag a vaginában található idegvégződéseket képesek stimulálni. Nincs is ezzel baj, de nagyon sok hölgy előnyben részesíti a csiklója stimulálását, sőt sokan vannak akik önmagában a puncijukban rezgő tojástól nem jönnek izgalomba. Az Adrien Lastic Smart Dream vibrotojás merőben eltér az eddig ismert vibrációs tojásoktól.

Adrien Lastic Smart Dream vibrotojás

Az Adrien Lastic vibáotojás csiklóizgatóval is rendelkezik. Két motorjából a nagyobbik a tojás belsejében található, de a csiklóizgató farkincában is található egy aprócska vibromotor. Míg a tojás a hüvely falát és a G-pontot masszírozza, a vékony szilikonból készült farkinca diszkréten becsusszan a szeméremajkak közé, elérve a csiklót. Ezt a kényeztetőt azok is élvezni fogják akik önagában a hüvelyi izgatástól nem képesek elmenni.

A kényeztetőt megfordítva, akár párvibrátorként is használhatjátok.

A vibráció 10 különböző módon vezérelhető a rádiós távirányító segítségével. Különlegessége, hogy nem csak a tojás, de a távvezérlő is akkumulátoros, így az is újratölthető.