Bemutatkozik a Womanizer Duo vibrátor

A léghullámos csiklóizgató technológiáról, és a Womanizer vibrátorról már sok izgalmas dolgot olvashattál oldalunkon. Ez az a stimulációs technológia, amely közvetlen érintkezés nélkül, kizárólag a levegőhullámok keltette impulzusok segítségével juttatja a hölgyeket az orgazmusig.

Sőt nem is akármilyen orgazmusig! A kipróbáló hölgyek szinte kivétel nélkül különösen intenzív élményről számolnak be. A legtöbben az orális kényeztetéshez hasonlítják a Womanizer vibrátorok által nyújtott érzést, amely oly különles és intenzív, hogy a hölgyek akár egy perc alatt

Womanizer Duo csiklóizgatós G-pont vibrátor

A Womanizer Duo, két különleges technikát ötvözve nyújtja a legkielégítőbb orgazmushoz, amit egy Nő csak átélhet! Egyszerre biztosítja a szinte semmihez sem hasonlítható léghullámos csikló kényeztetést és G – pont orgazmus varázsát!

A különleges Womanizer Duo vibrátor, a “hagyományos” Womanizer csiklóizgató, és egy G-pont vibrátor keresztezéséből született. Míg a hüvelyi vibrátor rész kellemesen bizsergeti a G-pontot, addig a rövid karon található szívókorong egyedi, apró szívó impulzusokkal, léghullámokkal ingerli, bombázza a csiklót! Már önmagában a különleges léghullámos stimulációval átkélhető a többszörös orgazmus varázsa, de mindez megspékelve a G-pont izgatásával, semmihez sem hasonlítható élményt adhat!

Smart Silence funkció

Újításként jelent meg a Smart Silence funkció A Womanizer keltette zajok sok esetben zavaróak voltak egyes Hölgyeknél, így ezen fejlesztés keretében a DUO készülékbe beépítésre került egy érzékelő szenzor. A szívóimpulzus kizárólag akkor indul el, ha a test közelébe, 2mm távolságra kerül, ezzel is minimalizálva a zajkibocsátást.

Másik újítás a készenléti mód (standby). A Womanizer DUO automatikusan készenléti állapotban marad, melyet a sötétben is jól látható világító fej jelez. Ha 1 percig nem használod a készüléket, abban az esetben
automatikusan kikapcsol.

A vibrátor kar (G-pont izgató kar) rezgése, és a csiklóizgató rész szívó impulzus erőssége külön-külön szabályozható. A készülék természetesen teljesen vízálló, akár víz alá is meríthető. Így rendkívül könnyen tisztán tartható, de akár fürdés közben is használható.

Hogyan használd a Womanizer kényeztetődet

  1. Első lépésként ha van van intim testékszered, akkor azt el kell távolítani. Megakadályozhatja a vákuum létrejöttét, és megsértheti a finom szilikon harangot.
  2. Nyisd szét a szeméremajkaid, hogy elérd a csiklód.
  3. A szilikon vákuum harangot illeszd a csiklód köré, és finoman szorítsd rá. A harangnak nem kell a csiklódhoz érnie, csak körbe kell venni azt. Ügyelj rá hogy teljesen illeszkedjen, ne szívhasson be a fals levegőt.
  4. Válaszd ki a megfelelő fokozatot, és élvezd a semmivel sem összehasonlítható érzést.