Autoblow – orálszex kényeztető férfiaknak

Az Autoblow maszturbátor az orális kényeztetés mestere! Tökéletesen utánozza a péniszen fel – le mozgó, igazán kéjes masszázsban részesítő száj mozgását!

Az automatikus kényeztető merev vázzal, tartós motorral, és időtálló anyagok felhasználásával készül. A belsejében pedig cserélhető, érzékien puha és maximálisan realisztikus hatású betét található.

A kényeztető automatikus, mely könnyedén, kb. 10cm hosszú távon, fel – le mozgatja a készülék belsejében található, egymással párhuzamosan elhelyezkedő két gyöngysort., ezzel imitálva az orális kényeztetést. A fel – le mozgás gyorsasága egyszerűen, a készülék alján található kis csavarógombbal szabályozható. A kényeztető hálózatról működtethető, így az elemek utánpótlásáról nem kell gondoskodni és attól sem kell félni, hogy lemerül az akkumulátor.

 

A betét egyszerűen kivehető, könnyen tisztítható langyos, szappanos vízzel. Száradás után érdemes natúr babahintőporral, vagy kukoricakeményítővel behinteni, hogy megtartsa bársonyosságát, tartósságát.

Milyen betétet válassz az Autoblow2 kényeztetőhöz?

A típus:
Legnagyobb átmérőjű betét.
Keskeny átmérőjű, kis méretű hímvesszőhöz.
Ebben van a legtöbb anyag, így amikor a gyöngyök fel – le mozognak több anyag tud tobzódni a hímvessző köré, így nyújt feszesebb érzést.

B típus:
Közepes átmérőjű betét.
Normál átmérőjű, normál méretű hímvesszőhöz.
Ebben már kevesebb az anyag, hiszen kisebb a kitöltendő, üres tér a pénisz és a gyöngyök között.

C típus:
Legkisebb átmérőjű betét.
Nagy átmérőjű, nagy méretű hímvesszőhöz.
Ebben van a legkevesebb anyag, hiszen itt kell a legkisebb üres teret kitölteni a pénisz és a gyöngyök között. (kevesebb)

Az Autoblow2 masztrubátorok három különböző méretű betéttel kaphatóak.  A betétek cserélhetőek, és elhasználódás után pótolhatóak.