Árzuhanás Close2you termékekre!

Most óriási kedvezménnyel (25-50%) vásárolhatsz Colse2you termékeket.

Németországban 2011-ben, Hannoverben megrendezésre kerülő EROFAME kereskedelmi kiállításon és vásáron, a Close2You élményszerzők elnyerték a legjobb dizájn díjat.

A Close2you termékek segítségével az erotika új hangjait szólaltathatod meg, így minden egyes kéjes óra olyan lehet, akár egy buja hangverseny. Az összes darab igazi mestermű, ami különleges kialakításának köszönhetően intenzív, lényegre törő stimulálást biztosít. A kéjcentrikus forma és a visszafogott design tökéletesen kiegészítik egymást. A könnyed kompozíciók és a légies formák még tovább fejlődtek, egy brilliánsan megalkotott, új dizájban egyesülve. Modernebb csomagolásban, sok kiegészítővel!

Világszerte elismert exkluzív kialakítások! Lágy íves, tökéletes formák, melyek érzékien idomulnak a test görbületeihez. A Close2You-termékek mind minőségi, allergénektől mentes termékek, könnyen tisztíthatóak, teljesen vízállóak.

Most három különböző Close2you vibrátort, dildót vásárolhatsz meg óriási 25-50% -os kedvezménnyel. Az akció a készlet erejéig érvényes, igyekezz le ne maradj róla!

Close2You Duettó dildó
Most 10.990 Ft helyett 5.495 Ft

A Duetto dildó egy igazán tökéleten kialakított játékszer, rugalmas, könnyen hajlítható szilikonból készült, melynek mindkét vége stimuláló barázdákkal van ellátva, a még kéjesebb élvezetért. Az egyik vége keskenyebb, mely tökéletes az anális játékokban kezdők számára, a másik vége hangsúlyosabb, mely ideális a haladóknak is. Mindkét vége használható. Anális és vaginális kényeztetéshez egyaránt kiváló.

Az izgatóhoz kizárólag kifogástalan minőségű, több szempontból tesztelt anyagokat használtak fel, így teljes nyugalommal használható, hiszen irritáló anyagtól mentes (hypoallergén), bársonyos és könnyen síkosítható.

Close2you Opus 2 vibrátor
Most 18.990 Ft helyett 13.295 Ft

Opus 2 vibrátor: a latin opus szó jelentése igazán művészi alkotás. Az anatómiailag formált, orvosi szilikonból készült kényeztető tökéletes mestere az élvezeteknek. Különlegessége, hogy 180 fokban hajlított, így tökéletes hozzáférést biztosít a G-ponthoz, miközben a csiklót is stimulálja, sokoldalú kényeztető-programjának és dupla motoros kialakításának köszönhetően, minden idegvégződést a végletekig stimulálva. Különlegessége, hogy szára tetszőlegesen hajlítható, így mindenki igényére szabhatja.

Az izgatóhoz kizárólag kifogástalan minőségű, több szempontból tesztelt anyagokat használtak fel, így teljes nyugalommal használható, hiszen irritáló anyagtól mentes (hypoallergén), bársonyos és könnyen síkosítható.

Close2you Harmónia vibrátor
Most 13.990 Ft helyett 9.995 Ft

Harmónia vibrátor: a zenében a harmónia nem más, mint a hangok egyidejű, tökéletes egybehangzása. Ezzel a kivételes vibrátorral hasonló harmóniát érhetünk el.

Ez a maximálisan bőrbarát, orvosi szilikonból készült, anatómiailag formált G-pont vibrátor átható, teljes extázist biztosít számodra! Az izgatóhoz kizárólag kifogástalan minőségű, több szempontból tesztelt anyagokat használtak fel, így teljes nyugalommal használható, hiszen irritáló anyagtól mentes (hypoallergén), bársonyos és könnyen síkosítható.

Erős, ugyanakkor csendes motorral készül, 8 különböző vibrációs ritmust ismer, melyek között könnyedén gombnyomásra váltogathatsz. A vibráció, valamint a ki- és bekapcsolás külön nyomógombbal vezérelhető.

A kényeztető teljesen vízálló, így akár a zuhany alatt, vagy kényelmesen elhelyezkedve a kádban is használható.