Ajánló: Close2You Flores luxus vibrátor

A Close2you termékek segítségével sok erotikus, kéjes óráját játszhatsz végig, az előjátéktól a buja szeretkezésig.

Az összes darab igazi mestermű, ami különleges kialakításának köszönhetően intenzív, lényegre törő stimulálást biztosít. A kéj-centrikus forma és a mesterien kialakított design tökéletesen kiegészítik egymást.

Close2you Flores vibrátor - lime

Close2you Flores vibrátor – lime

A Flores vibrátor enyhén íves kialakításának és sokoldalú kényeztető-programjának köszönhetően minden idegvégződést a végletekig stimulál. Hangsúlyos, enyhén lamellás végével tökéletes a G-pont izgatásához. Puha, lágy klitoriszkarja, akár egy violinkulcs simul az izgató oldalára, még tovább kiteljesítve az örömök tárházát. Különleges formájának köszönhetően egyszerre stimulálja a vaginát, a klitoriszt és az ánuszt. Orvosi szilikonból készült, igazi mestermű. Sokoldalú használhatóságának köszönhetően biztosan elnyeri majd a tetszésedet. Az izgatóhoz kizárólag kifogástalan minőségű, több szempontból tesztelt anyagokat használtak fel, így teljes nyugalommal használhatod, hiszen irritáló anyagtól mentes (hypoallergén), bársonyos és könnyen síkosítható. Teljes hossza: 22cm, Átmérője kb. 2,2-4cm.

Teljesen vízálló, próbáld ki a fürdőkádban is!

A termékhez tartozék a használathoz szükséges elem (2db mikroelem: AAA-s), egy törlőkendő és egy 7,5ml-es bizsergető, izgató hatású síkosító. Valamint mellékelünk a csomaghoz egy rugalmas szilikongyűrűt, hogy ne csak az előjáték legyen muzikális, hanem az együttlétek is. A gyűrűnek köszönhetően a férfi mindig csúcsformában lehet. (A gyűrű átmérője 3cm – rugalmas). A grandiózus együttlétek utánra is gondoltunk, hiszen miután a hangverseny elcsendesedett a kényeztetők diszkrét és higiénikus tárolására egy gyönyörű bársonytáskát adunk, hogy a hangszer abban várja a következő koncertet.

Close2You: Flores vibrátor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.