Ajándékozz erotikát!

A Karácsony az ajándékozásról szól. De azt sokszor elfelejtjük, hogy nem az ajándékok értéke az ami a legfontosabb, hanem az hogy igazi örömet okozzunk vele. Persze ilyenkor mindenki hajlamos egy kicsit mélyebben a zsebébe nyúlni, hogy olyan ajándékot tegyen a fa alá ami igazán “betalál”. De valljuk be, minden évben kapunk és adunk olyan ajándékot ami nem túl ötletes, vagy amire nincs is igazán szükség. Szinte minden fa alatt találhatunk zoknit, kesztyűt, sálat… amik ugyan rendkívül hasznos dolgok lehetnek főleg így télen, de kreatívnak aligha mondhatóak.

Ha párodat szeretnéd idén valami igazán izgalmas dologgal meglepni, ne félj erotikus ajándékban gondolkodni. A legjobb ajándék az amivel örömet tudsz okozni, és hát mi lenne erre alkalmasabb mint egy szexjátékszer! 😀

De a viccet félretéve, a egy izgalmas, erotikus ajándék nagyszerű kiegészítője lehet a fő ajándékodnak. Persze nem a nagy családi ünnepen, de egy privát ajándékozás keretében bátran meglepheted vele kedvesed. Egy szexi fehérnemű, egy erotikus társasjáték vagy a szexjátékszerek segíthetik a szexuális életetek erősödését, növelik az intimitást, bizalmat, a szexuális kommunikációt és nem utolsó sorban az élvezetet. Ez pedig igazi ajándék mindkettőtök számára!

Erotikus Ajándékötletek

Egy fontos dologról azonban ne feledkezz el!

Ha szexuális játékszert szeretnél ajándékozni, fontos, hogy a partnered nyitott legyen erre. Ehhez persze ismerned kell a kedvesed, és ismerned kell a vágyait is. Ha nem vagy biztos a dolgodban, próbálj először puhatolózni, beszélgessetek a témáról. Ne feledd! Ha a partnered nem áll rá készen, egy ilyen ajándék akár ellenkező hatást is kiválthat.

Erotikus ajándékok karácsonyra

Szexjáték a csomagba?

Ajándékozz Erotikát Karácsonyra