Adrien Lastic – Smart Dream vibrotojás

A vibrációs tojások, és a titkos női kényeztetők kifejezetten kedvelt szexjátékszerek. Talán nem véletlen hogy szinte minden hónapra jut egy egy ilyen huncut újdonság. Most az Adrien Lastic távvezérlésű vibrációs tojását szeretnénk neked bemutatni.

Ez a titkos kényeztető hasonló mint az eddig az oldalunkon bemutatott vibrotojások, viszont egy valamiben az összestől különbözik! Ez a távirányítós vibrotojás, amely nem csak belső (hüvelyi) örömszerző, hanem rendelkezi kegy csiklóizgató farkincával is. Ezzel a titkos kényeztetővel bárhol bármikor felforrósíthatod a hangulatot. Akár séta közben, moziban, vagy szórakozóhelyen. A rádiós távirányítóval a zsebedben, (vagy a partnered zsebében) számtalan izgalmas élményben lehet részed. Csak a fantáziád és a merészséged szabhat határt!

A vibrotojások alapvető hiányossága, hogy a hüvelybe csúsztatva kizárólag a vaginában található idegvégződéseket képesek stimulálni. Nincs is ezzel baj, de nagyon sok hölgy előnyben részesíti a csiklója stimulálását, sőt sokan vannak akik önmagában a puncijukban rezgő tojástól nem jönnek izgalomba. Az Adrien Lastic Smart Dream vibrotojás merőben eltér az eddig ismert vibrációs tojásoktól.

Az Adrien Lastic vibáotojás csiklóizgatóval is rendelkezik. Két motorjából a nagyobbik a tojás belsejében található, de a csiklóizgató farkincában is található egy aprócska vibromotor. Míg a tojás a hüvely falát és a G-pontot masszírozza, a vékony szilikonból készült farkinca diszkréten becsusszan a szeméremajkak közé, elérve a csiklót. Ezt a kényeztetőt azok is élvezni fogják akik önagában a hüvelyi izgatástól nem képesek elmenni.

A kényeztetőt megfordítva, akár párvibrátorként is használhatjátok.

A vibráció 10 különböző módon vezérelhető a rádiós távirányító segítségével. Különlegessége, hogy nem csak a tojás, de a távvezérlő is akkumulátoros, így az is újratölthető.

Adrien Lastic Smart Dream vibrotojás

Adrien Lastic Smart Dream vibrotojás

Tulajdonságok

– szilárd anyag
– bőrbarát, bársonyos borítás
– változatos felhasználhatóság
– tojás forma
– vibráló farkinca
– két nagy teljesítményű motor
– újratölthető akkumulátor
– csendes működés
– vezeték nélküli távirányító
– 3 gombos vezérlés
– 10 rezgésmód
– cseppálló kivitel
– teljes hossz: 12cm
– farkinca hossza: kb. 8,5cm
– a farkinca átmérője: 0,7 – 1,2cm
– a tojás mérete: 6 x 3,5cm
– lila színben