A Sötét Ötven Árnyalata – új szexjáték kollekció

Jövő év elején érkezik a nagy sikerű “A szürke ötven árnyalata” film folytatása, “A sötét ötven árnyalata“. Az első résznek ott lett vége, hogy Ana és Grey szakított, nos nem meglepő, hogy a folytatásban kibékülnek. Az új film a legfrissebb hírek szerint még pikánsabb lesz mint az első rész. A sztori rengeteg szexjelenetet, és meztelenkedést tartalmaz, és a szöveg is szókimondóbb lesz. Így a film korhatáros besorolást kapott, ami azt jelenti hogy 17 éven aluliak csak szülői engedéllyel nézhetik meg.

A film ugyan csak 2017 elején jelenik meg a mozikban, de a film ihlette szexjáték kollekció első darabjai már megvásárolhatóak a szexshopokban!

A “Sötét Ötven Árnyalata” sorozat darabjai egytől egyig kiváló minőségű, luxus kategóriás szexjátékszerek. Minőségi alapanyagokból, letisztult formavilággal. Természetesen a kollekció minden darabja a film hangulatát hivatott felidézni. A sorozatban – csak úgy mint az első szériában – vibrátorok, popsi izgatók, szemkötők, kötözős játékszerek, és paskolók kaptak helyet.

A sötét Ötven Árnyalata kollekció

A sötét Ötven Árnyalata kollekció

A kollekció valószínűleg még nem teljes, és a fim megjelenéséig egész biztosan bővülni fog. Szürke ötven árnyalata rajongóknak ajánljuk! 🙂

Előzetes a Sötét Ötven Árnyalatából