A cyberszex új generációja.

Manapság egyre népszerűbb a internetes szex. Szexvideók, szexképek, amatőr erotikus oldalak, szexpartner keresők…

Az egyik nagyon kedvelt verzió a webkamerás élő szex. Számos szexchat oldal létezik, ahol bevállalós csajokkal, srácokkal, párokkal lehet élő videó kapcsolaton keresztül beszélgetni, camszexelni. Ezeken a weboldalakon mindenki megtalálhatja  a a neki leginkább tetsző modellt, hiszen az alig 18 éves tini lányoktól az 50 éves modellekig, a vékony alkatúaktól a telt idomokig óriási a felhozatal. Vannak profi előadók, és léteznek lelkes exhibicionista amatőrök akik szívesen megmutatnak mindent. Vannak akik esküsznek a szupermodell alkatú profi előadókra, (náluk úgy érezhetik hogy személyre szabott pornófilmjük van 🙂 ) de nagy a rajongótáboruk a lelkes amatőr lányoknak  anyukáknak, akik nem elsősorban pénzkereset céljából vannak jelen ezeken az oldalakon.

Sokan kedvelik azt a műfajt, de sokak szerint személytelen. (Bár mindenképpen közvetlenebb mint egy pornófilm) Te talán éppen ez az egyik ami miatt mégis olyan népszerű. Mindenféle kötöttség, kockázat nélkül lehet flörtölni vadidegenekkel, sőt intim kapcsolatba is lehet velük kerülni.

Szóval azok számára, akik túl személytelennek érezték eddig ezt a műfajt, vagy esetleg vágynának még többre, jó hírünk van: 🙂

Itt az internetes szex legújabb fejlesztése, az interaktív művagina!

realtouch2

Mobiltelefon, zenelejátszó által vezérelt izgatókról már írtunk, de ez ennél jóval több. A NASA egyik volt mérnöke által kifejlesztett ki.

A műpunci motorokkal, van ellátva, és a vezérlőtől kapott utasításokat adja át a felhasználónak. Ez eddig kb hasonló az eddig megszokott ketyerékhez. Viszont a vezérlés módja teljesen eltérő. A vezérlő, egy érzékelőkkel ellátott dildó, ami a webkamerás modellnél található. A modelltől kapott ingereket továbbítja interneten keresztül a művaginához. Így a felhasználó saját férfiasságán érezheti a modell simogatását, nyelv-technikáját, de akár a puncijának szorítását is!

http://www.realtouch.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.