Találd meg a TE vibrátorod, kényeztetőd…

Egy régebbi cikkünkben írtuk, hogyan érdemes kiválasztani azt a vibrátort, ami valószínűleg a legtöbb élvezetet fogja nyújtani.  Milyen szempontokat érdemes megvizsgálni, mikre célszerű odafigyelni. Főleg ha az első játékszered megvásárlásán gondolkodsz.  Amíg nincs tapasztatod, nem tudod pontosan mik az elvárásaid, fontos, hogy kellőképpen körül járd a témát. Egy jól kiválasztott kényeztető meghatványozza az élvezeteket, míg egy rossz választás teljesen elveheti a kedvet az ilyen játékszerek használatáról. 

Ma már tényleg nem lehet oka senkinek sem panaszra, a különböző szexuális kényeztetők palettáját végignézve.  A gyártók igyekeznek minden igénynek eleget tenni. A legkülönfélébb anyagokat használják (a szilikontól kezdve az üvegen, gumin, keresztül az acélig)  millióféle funkció, forma, méret.  Most már inkább a “bőség zavara” az ami megnehezíti a választást.

Szóval ha már tudod, hogy milyen vibrátort szeretnél, és szeretnéd egységben látni a felhozatalt. Szeretnél könnyen keresni a különböző funkciók között, és szeretnéd megtalálni a legjobb ajánlatot, akkor érdemes szétnézned az Árturkász szexuális segédeszközei között. Itt egyszerűen kereshetsz gyártóra, funkcióra anyagra, és rögtön több webáruház kínálatát is egy helyen megtekintetted.

Szilikon g-pont vibrátort keresnél beépített akkumulátorral,  nem gond… Pillanatok alatt megtalálod!
Esetleg vízálló csiklóizgatót szeretnél, max 30.000 Ft-ig, néhány kattintás és válogathatsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.