Nyereményjáték! Most visszanyerheted vásárlásod teljes értékét!

MOST vásárolj a Szerelmi Játékok Webáruházában, és visszanyerheted a vásárlásod teljes értékét vásárlási utalvány formájában!

Minden hónapban egy szerencsés vásárló, visszanyerheti vásárlásának értékét! A nyertes, teljes egészében újra elköltheti a megnyert összeget a webáruházban. A nyereményutalvány felhasználható bármely, az áruházban található termékre.

A sorsolás minden hónap elsején történik, amikor az előző időszak lezárt (fizetett) rendelései közül kisorsolásra kerül egy darab rendelés, melynek teljes értéke újra levásárolható webáruházunkban. Azon rendelések, melyek a sorsolásig nem kerültek kiegyenlítésre, az átvételüket követő sorsoláson vesznek részt. A sorsolás számítógép útján, automatikusan történik. A nyertest e-mailben értesítjük a nyeremény tényéről, és a nyeremény beváltásának módjáról. A nyereményutalvány kizárólag a webáruházunkban található termékekre használható fel.

A webáruházban közel 6.000 erotikus termék közül válogathatsz. Erotikus fehérneműk, női és férfi kényeztetők óriási választékban. A megrendelt terméket, akár már másnap kézhez kaphatod az ország bármely pontján.

Ne feledd: Szerelmi Játékok Webáruháza!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.