Mikulás ajánlatunk felnőtteknek ;)

Már csak pár nap és bekopog a mikulás! A jókisfiúk és jókislányok már fényesítik a csizmácskáikat, hogy ki ne maradjanak a csokiosztásból. És egészen biztos, hogy a Télapó meglepi őket valami finom édességgel!

Na de mit kapnak a rosszkislányok és rosszkisfiúk?

Ők bizony nem kaphatnak csokit a Mikulástól, de talán kaphatnak ennél sokkal izgalmasabb meglepetést? 🙂 A te párod mit érdemel? Csokit vagy valami erotikusabb ajándékot? Ha úgy gondolod, hogy megajándékoznád (a Mikulás helyett, vagy mellet) valami szexi és izgalmas ajándékkal, ideje lépned ez ügyben!

Partnerünk webáruházában összegyűjtve megtalálhatod azokat a termékeket, amik tökéletes ajándékok lehetnek egy rosszkislánynak, vagy éppen egy csíntalan fiúnak. De a határidő közeleg, Legkésőbb december 2. (péntek) 14h -ig le kell adnod a rendelésed, ha szeretnéd hogy hétfőre megérkezzen.*

Néhány Tipp amivel biztos elkápráztatod kedvesed!

cottelli-fodros-babydollCottelli – Fodros babydoll és alsó

Izgatóan áttetsző necc anyagból készült szett, dekoratív, fordos, csipkeszegéllyel a felsőn és az alsón. Elöl nyitott, középen masnival. Ideális ajándék hülgyeknek a csomagba rejtve, vagy uraknak az ajándék átadásához!

Ráadásul most akciósan megveheted!

toll_cirogatoMini Cirógató

Korbács helyett ajánljuk a valódi dollakból készült fekete színű cirógatót. Előjátékhoz ideélis kiegészítő.

erzekek-birodalma-tarsasjatekÉrzékek Birodalma társasjáték felnőtteknek

Nagy kedvenc az Érzékek Birodalma társasjáték . Dobd fel a hideg téli estéket ezzel az izgalmakban gazdag, érzéki és romantikus játékkal! Exkluzív társasjáték, rengeteg kiegészítővel! Kiváló ajándék lehet Mikulásra.

Még több szexi fehérneműt, és egyéb ajándékötletet találhatsz a Szerelmi Játékok Webáruházában!

*Kizárólag a raktárkészletes termékek esetén