Close2you Opus – igazi műalkotás

A latin opus szó jelentése: igazán művészi alkotás.

És ez cseppet sem túlzás! Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Close2You vibrátorok,  2011-ben megrendezésre kerülő EROFAME kereskedelmi kiállításon és vásáron, a  elnyerték a legjobb dizájn díjat.

Az Opus vibrátor anatómiailag formált, orvosi szilikonból készült kényeztető tökéletes mestere az élvezeteknek. Különlegessége, hogy 180 fokban hajlított, így tökéletes hozzáférést biztosít a G-ponthoz, miközben a csiklót is stimulálja.

Teljes hossza 16cm, átmérője 2,5-4cm.

Az izgatóhoz kizárólag kifogástalan minőségű, több szempontból tesztelt anyagokat használtak fel, így teljes nyugalommal használhatod, hiszen irritáló anyagtól mentes (hypoallergén), bársonyos és könnyen síkosítható. A termékhez megkapod a szükséges elemeket (2db mikroelem: AAA-s), egy törlőkendőt és egy 7,5ml-es bizsergető, izgató hatású síkosítót.
Valamint szintén a csomagban találsz egy rugalmas szilikongyűrűt, hogy ne csak az előjáték legyen muzikális, hanem az együttlétek is. A gyűrűnek köszönhetően a férfi mindig csúcsformában lehet (átmérője 3cm, rugalmas).

A Close2you termékek segítségével az erotika új hangjait szólaltathatod meg, így minden egyes kéjes óra olyan lehet, akár egy buja hangverseny.  Az összes darab igazi mestermű, ami különleges kialakításának köszönhetően intenzív, lényegre törő stimulálást biztosít. A kéjcentrikus forma és a visszafogott design tökéletesen kiegészítik egymást.

Vaginális élvezetekhez, valamint a G-pont és a klitorisz izgatásához egyaránt tökéletesek, sokoldalú kényeztető-programjuknak köszönhetően. A 8 vibráló/pulzáló módot gombnyomással váltogathatod. A Close2you termékeket nagyon halk motorral készítik, és természetesen mindegyik vízálló.

Close2You Opus vibrátor

Close2You Opus vibrátor

A Close2You Opus vibrátor, most akciósa, több mint 16% kedvezménnyel megvásárolható a készlet erejéig:

ErotikPláza Webáruház
Szerelmi Játékok Webáruháza – Online szexshop
szeXXXi.hu erotikus webáruház

Egy hozzászólás - “Close2you Opus – igazi műalkotás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.