Charms Lace a Jopen-től (Olvasói teszt)

Először is szeretném megköszönni, hogy felhívtátok a hírlevéllel a figyelmemet a KEY játékszerekre. Már első ránézésre is megtetszett, és nem kellet magam sokáig győzködnöm, hogy rendeljek egyet. Tetszett hogy különféle mintázatú és színű kényeztetők közül lehet választani, és tetszett a barátságos ára is. Nézegettem a többi JOPEN vibrátort is, de nem szerettem volna nagyon drágát, úgyhogy a Charms tökéletes választásnak tűnt.

Kicsi, aranyos, szép, és mindenhová elér, ahová szeretném. 🙂 Első sorban a csikló izgatására a legalkalmasabb, a barázdált felszíne pedig csak még tovább fokozza az élvezeteket. Az egyetlen hátránya talán az hogy elemmel működik, de az újratölthető vibrátorok magasabb árfekvésben vannak.

A Charms Lace egy kiváló minőségű kemény anyagból készült rúdvibrátor. Erre a kemény vázra húzható egy kiváló minőségű textúrált szilikon “bőr”.

A szilikon borítás a legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfelel. 100%-ig bőrbarát hypoallergén, latex és phthalát-mentes. Tapintása kellemes, puha és nincs semmilyen kellemetlen illata. Sőt, úgy is mondhatnám hogy szagtalan.

A borítás “csipke” textúrája már ránézésre is sokat ígér, de ez a különleges textúra tényleg nem csak a megjelenést szolgálja. Az összes dudor, rece, kitüremkedés izgatóan stimulálja az erogén zónákat. Attól nem kell félned, hogy egy óvatlan pillanatban lecsúszik a kemény vibrátor testről, mert kifejezetten szorosan illeszkedik rá, és ha le akarod venni meg kell vele küzdeni.
A tisztítása pofon egyszerű. Mivel 100%-ig vízálló nem kell félni attól hogy egy alapos csutakolás tönkre teszi. A szilikon hüvelyt a vibrátor testről levéve, akár mosogató gépben is tisztíthatjuk, vagy forró vízben fertőtleníthetjük.

Mivel szilikonból készül a borítás, így kizárólag szilikonos síkosítót szabad hozzá használni. A többi károsíthatja az anyagát.

Összegezve:

Ez egy nagyon barátságos árfekvésű, ugyanakkor minőségi kényeztető. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Tiszta szívvel tudom ajánlani mindenkinek.

KEY Charms Lace vibrátor

KEY Charms Lace vibrátor

KEY Charms Lace vibrátor

Tulajdonságok:
-bőrbarát anyagok
-struktúrált bizsergető felszín
-levehető, puha borítás
-szilárd, kiváló fém ötvözetből készült váz
-dizájn kivitel
-harsány, divatos szín
-erős, csendes motor
-5 különböző vibrációs ritmus
-100%-ig vízálló
-könnyen tisztítható
-Mérete: 10,6cm hosszú, átmérője 2,6cm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.