A karácsony nagy kedvence: Monogamy társasjáték (18+)

A tavalyi karácsony egyik nagy slágere volt a Monogamy társasjáték felnőtteknek. Nem véletlen, hiszen ideális ajándék lehet a fa alatt mindkét nem számára. Ez a pároknak szóló társasjáték kellemes időtöltést ígér a hideg és hosszú téli estékre.

A magyar változat több mint 1 évig készült,  400 különböző izgalmas, és erotikus feladatot tartalmaz. Semelyik, a piacon kapható társasjátékhoz sem hasonlítható igazi különlegesség. Több mint 500.000 eladott példány világszerte! Az “Év társasjátéka felnőtteknek”! Készülj egy fel igazán pajzán és erotikus kalandra a pároddal!

Vigyázat, csak 18 éven felülieknek!

A játék célja, hogy hatszor körbeérj a táblán. A játék ami minden egyes körrel egyre intimebbé válik.  A játékmezők a vágy felébresztésétől, a csábításon át, a beteljesülésig viszik a szenvedélyes játékosokat. (Pl. egymás vetkőztetése, koccintás pezsgővel, masszázs, erotikus tánc) Hölgyeknek és Uraknak külön erotikus próbákat tartalmaznak a kártyák és vannak különleges feladatok, amiket az elkövetkező napok, vagy hetek során kell végrehajtani. Az a nyertes, aki teljesíti a hat kört, akkor a vágyai valósággá válnak a Fantázia kártya beváltásával.

A játék során szükségetek lesz néhány kiegészítőre, amelyek fokozzák a játék hangulatát, a vágyat és végül beteljesítik a legvadabb erotikus fantáziátokat. Ezeket a kiegészítőket megvásárolhatjátok partnerünk webáruházában.

>>> Monogamy – erotikus játék csak felnőtteknek, 2 fő részére! <<<